Klaar om overspoeld te worden met verse inspiratie? Check deze video’s!

Toen ik vegan werd, ben ik begonnen met recepten op te zoeken en uit te proberen. Mijn inspiratie haalde ik (en haal ik nog steeds) in kookboeken en op het internet. Naast een aantal leuke blogs, vond ik deze 5 YouTube-kanalen, die ik nog altijd volg.

Meer plantaardig eten

Persoonlijk vind ik YouTube-filmpjes de ideale inspiratiebron om veganistisch te leren koken of om extra inspiratie op te doen voor gerechtjes. Of je nu vleeseter, flexitariër, pescotariër, vegetariër of veganist bent, het is voor iedereen gezond om wat vaker een plantaardige maaltijd te gaan eten. Zijn jullie ook soms op zoek naar simpele, lekkere gerechten of gewoon wat inspiratie? Check dan zeker deze kanalen:

Madeleine Olivia

Madeleine Olivia heeft naast een YouTube-kanaal ook een hele leuke website met recepten – veelbezocht door yours truly! Op haar YouTube-kanaal heeft ze een hele periode haar “No-Poo journey” (geen shampoo) gevlogd. Hierbij maakte ze de overstap van gewone shampoo naar natuurlijke methodes om je haar te wassen. In die periode ben ik haar beginnen volgen en ik ben nog steeds hooked.
Focus: Food – Minimalism – Beauty – Self love

Sustainably Vegan

Sustainably Vegan is het YouTube-kanaal van Immy Lucas. Ze is veganist, maar ze probeert daarnaast ook om zo weinig mogelijk afval te maken. Ze deelt haar ervaring en tips voor een low-waste levensstijl.
Focus: Food – Minimalism – Low-waste

Jenny Mustard

Jenny Mustard maakt video’s over hoe je outfits kan stylen (minimal wardrobe), over haar scandinavisch en minimalistisch interieur en over, natuurlijk, vegan food. Als je graag meer outfits wil met minder kleren, this is the place to be.
Focus: Minimalism – Food – Interior – Style

Caitlin Shoemaker

Als je op zondag graag een voorraad maaltijden wil klaarmaken voor de week die komt, dan ben je bij Caitlin Shoemaker aan het juiste adres. Ik vind het super handig om mealprep-inspiratie te krijgen, want zelf kook ik vaak voor 2 of 3 dagen, om minder tijd te verliezen in de keuken.
Wil je de stap zetten naar veganisme maar weet je niet waar te beginnen, dan heeft Caitlin een afspeellijst op YouTube voor jou. Wil je haar “vegan starter kit” bekijken, klik dan hier.
Focus: What I eat in a day – Meal prep – Grocery hauls

Cheap lazy vegan

Cheap Lazy Vegan is het YouTube-kanaal van Rose. Ze legt zichzelf geen beperkingen op qua hoeveelheid eten en ze houdt het simpel. My kind of woman!

Focus: Healthy – Quick – Affordable


Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Flaubert's Carrot

over zo'n beetje vanalles

Annabella's Foodblog

Passie voor bakken

Loesje Zaakjes

Persoonlijke, groene blog

BE VEGAN

vegan beauty essentials

%d bloggers liken dit: